Watch my showreel

About Paul

Het Nederlandse Glossy Magazine Avenue liet Paul als kind dromen van een baan in de creatieve sector. Hij verslond het blad en haalde inspiratie uit de fotografie van bekende fotografen als Boudewijn Neuteboom, Bart van Leeuwen en Peter Lindberg.

Paul was vijf jaar werkzaam als vormgever in de tijdschriftenwereld. Daar stond hij ook geregeld achter de camera. Met de beste experts aan zijn zijde leerde hij alle kneepjes van het vak.

Met ook de interesse voor muziek, film, typografie, design en illustratie ging Paul daarna de reclame in als Art Director. Dat heeft hem de mogelijkheid gegeven om met veel nationale en internationale fotografen te werken.

Door de komst van digitale fotografie en een enthousiaste collega die op zijn reisfoto’s reageerde: ,,Wauw, dit is het beste portfolio dat ik in jaren heb gezien!’’ kreeg Paul een boost om weer zelf te gaan fotograferen. Niet meer alleen als hobby, maar ook op professioneel gebied.

Op mijn kaartje staat nu Art Director / Fotograaf, mooier kan niet!

Paul Rietveld

Art Director / Fotograaf bij TBWA\NEBOKO

Het insturen van de portretserie Classic Cars resulteerde in een bronzen PANL-medaille, Photographers Association of the Netherlands. Dit is de voorloper van de SO Award (Selection of Dutch Photography), waar hij in 2019 jury voor is geweest. Paul werkt inmiddels alweer bijna negen jaar bij TBWA\NEBOKO als Art Director én Fotograaf.

Contact

  • Adres
  • Malandolaan 2
  • 1187 HE AMSTELVEEN